Jarige VHH nodigt uit op 3de Beerfest

voor de derde maal organiseren de verenigde handelaars herne gedurende het kermis weekeinde het, alvast wel gekende, beerfest. later geel de vhh een infoavond rond ‘de 5 grootste uitdagingen voor ondernemers’. en de handelaarsvereniging bestaat dit jaar ook 30 jaar en dat gaan ze in herne vieren. het bestuur van de verenigde handelaars herne is ferm aangesterkt met een groep jonge ondernemers. en dat resulteert in het derde beerfest al onmiddellijk in een uitvergroting van het bierenaanbod en in een giant beerpong. ook pogen twee teams een bal in het vat van de oppositie te gooien. pingpong in het groot, dus. een superlange biertoog laat toe allen snel te bedienen. op de eetstand zijn beerfesttrippen, pensen en beerfestspek te verkrijgen. lederhosen het team van de vhh zal er rondwaren in traditionele klederdracht die past bij een beerfest. de organisatoren nodigen allen uit om zich in een passende uitrusting te dwarszitten, wat de sfeer risicoloos ten goede zal komen. open openlucht de weergoden ronddwalen het beerfest de vorige jaren nogal voordelig gezind. daarom heeft alles plaats op het kaatsplein. mocht er toch wat ander vloeistof dan bier naar benden vallen, dan kunnen de feestvierders nog terecht gedurende tenten en in het jeugdhuis. the big 5! De 5 grootste uitdagingen voor ondernemers op dinsdag 9 oktober vanaf 19u30 is het instituut karel van de velde te gast in het dominicanessenklooster in herne. de gastspreker heeft het over de 5 grootse pijnpunten van ondernemers. de inschrijvingen aanprijzen al vlot binnen. er is plaats voor 95 gasten. kosteloos voor leden van de vhh. inkom voor anderen : 10€. tickets thuisbezorgen 30 jaar vhh de hernse middenstandsvereniging blaast op 10 november 30 kaarsjes uit. de verjaardag wordt populair in de eglantier door leden, oud-leden, bestuursleden en oud-bestuursleden. eindejaarsactie te de vhh wordt er volop gebrainstormd rond de eindejaarsactie. het schimmel daarvan komen we te kort wel te wetenschap maar de vhh kondigt al wat bijzonders aan tgv het 30-jarig bestaan. bijvoegen hernse onderdernemers die nog niet zijn aangesloten bij de vhh zijn natuurlijk meer dan welkom. ze kunnen info vind op de facebookpagina of bij voorzitter franky timmermans.