Hbo5

Young appetiser ( m/v ) ad stib / mivb brussels orchestrate, techniek 15 uren geleden favorieten meer. . . Jobomschrijving heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je. . . Elektricien trolley ( m/v ) ad stib / mivb brussels orchestrate, techniek 15 uren geleden favorieten meer. . . Jobomschrijving heb je een diploma van het secundair onderwijs? heb je een goede kennis van elektriciteit en elektromechanica? hou je van een afwisselend takenpakket en wil je graag ook de nieuwe t. . . Technicus ( elektro ) mecanicien bus ( m/v ) ad stib / mivb brussels orchestrate, techniek 15 uren geleden favorieten meer. . . . . . Elektromechanica, mechanica, automatisering, electronica en/of elektriciteit. • je hebt een goede algemene kennis van elektromechanica, pneumatica, hydraulica. • je bent al 21. • je hebt een rijbewijs. . . hbo5