Brandweer steunt Optempo met kalendergeld

de brandweerlieden van opwijk schenken jaarlijkse een deel van de oplossing van hun kalenderverkoop aan een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor de werking optempo van vzw zonnelied. Optempo is een dagcentrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking die niet ( meer ) in het klassieke arbeidscircuit terecht kunnen. Ze krijgen begeleiding op maat gedurende de gevari\xeberde ateliers die voorvallen in het nonnenklooster van opwijk. Dankzij de bijdrage van de vriendenkring brandweerpost opwijk, kan optempo materiaal voor die gevari\xeberde ateliers aankopen. Op de foto kan je zien dat de medewerkers van optempo dan ook in de wolken zijn met de donatie van 1. 250 euro. Dit jaar was er ook een race gekoppeld aan de kalender van brandweerpost opwijk. De winnaars ontvangen een vip-pakket voor de champagnebar die de opwijkse brandweerlieden gedurende de jaarmarkt op dinsdag 27 juni 2018 organiseren. Voor de nageslacht gedurende de winnaars is een vip behandeling weggelegd gedurende de opendeurdag van brandweerpost opwijk die plaats vindt op zondag 16 september 2018.