Help ! Op wie moet ik stemmen? Victoria brengt redding

de halse radio victoria ( 105. 2 fm ) pakt de komende inweken uit met enkele speciale programma’s naar reden van de gemeenteraadsverkiezingen. Projectleider frank vannerom : “victoria staat garant voor ‘happy music’ de hele dag door, maar we neerzetten ook in op regionaal nieuws. Wat er leeft in de poets, waar de hallenaar wakker van ligt. En dus is het onze taak om allemaal die nog twijfelt voor wie hij/zij gaat stemmen, een beetje op te weg te helpen. Verwachten geen saaie kost of rond-de-pot-draaierij, we verzekeren interessante programma’s waar je écht iets aan hebt. ” – & gt ; de politieke partijen van halle werd één voor één op de lestabel gelegd in de ontbijtshow bij luc pauwels, op zondagmorgen tussen 9 en 11. – & gt ; moet de auto nog meer uit het stadscentrum verbannen werd? moet halle nog fietsvriendelijker werd? hoe pakken we de files aan? het debat van de fietsersbond kan je op vrijdag 21 september live opvolgen vanaf 20 uur via onze audiostream op www. Radiovictoria. Be – & gt ; op vrijdag 12 oktober om 20 uur is er het ultieme debat. Met de kopstukken van de halse politieke partijen. Ze gaan met mekaar in debat, maar aanreiken ook beantwoording op vragen. Wat moet er modificeren in halle? wat kan er nog beter? welke verzoekschrift wil jij beweren? mail naar info @ radiovictoria. Be allemaal is welkom om het kopstukkendebat bij te wonen, vrijdag 12 oktober om 20 uur in de zaal van het streekproductencentrum in halle. Toegang gratis. Uiteraard ook live te opvolgen op de radio.