Wie volgt Vlaams-Brabant West op als winnaar van Belgian Fire Games?

op zondag 16 september organiseert de federale overheidsdienst binnenlandse afdingen de derde editie van de nationale olympiade voor brandweerlieden : de belgian fire games. Deze optreden moeten de coalitie tussen de hulpverleningszones op het hele belgische grondgebied oppeppen en roepingen voor het beroep van brandweer naar daarboven brengen. ‘onder de onderbouwing ‘, ‘watertoren ‘, ‘blussen aan de overkant ‘, ‘rookkot ‘, ‘ontzetting uit een autobus ‘ en ‘ritje met de kar ‘. . . De 21 teams van de hulpverleningszones en van de brusselse brandweerdienst zouden hun fysieke vorm, hun teamgeest en hun technische capaciteiten meten gedurende zes indrukwekkende sportproeven. Welke hulpverleningszone zal, in navolging van brussel ( titelhouder 2014 ) en vlaams-brabant west ( titelhouder 2016 ), deze keer een team toestemmen overdragen om belgië te vertegenwoordigen op de komende wereldkampioenschappen in china? [ gegevensbestand : brandweerzone vlaams-brabant west mag naar 'world police and fire games ' ] deelnemersde 21 deelnemende hulpverleningszones zijn : antwerpen, brussel, centrum ( oost-vlaanderen ), dinaphi ( namen ), fluvia ( west-vlaanderen ), hainaut centre, hainaut est, hemeco ( luik 3 ), iile-sri ( luik 2 ), luxembourg, noord-limburg, oost-limburg, rand ( antwerpen ), taxandria ( antwerpen ), val de sambre ( namen ), vlaams-brabant west, vlaamse ardennen, waasland ( oost-vlaanderen ), wallonie picarde ( henegouwen ), west-vlaanderen 1 en zuid-west limburg. Hoofdprijs : world police & amp ; fire games in chinade hoofdprijs voor het winnende team, geschonken door anpi, is de vertegenwoordiging van belgië op de world police and fire games ( wpfg ). Dit internationaal evenement is de volgnummer grootste sportwedstrijd ter grond na de olympische spelen. Om de twee jaar brengt het 12. 000 hulpverleners uit meer dan 70 landen samen. De editie 2019 vindt ruimte in chengdu in china. Gegevensbestand lees ook : brandweerlieden klaar voor afscheid naar ‘world police & amp ; fire games’ ( foto : gegevensbestand )