Vader verpest het, maar moeder van Meghan Markle maakt ultieme offer voor het geluk van haar dochter

het mag dan wel stormen in haar relatie met haar ouder, meghan markle kan schatten op haar mama. De 61-jarige doria ragland is er zelfs klaar voor om haar dochter nog meer te steunen. “de mammie van meghan zal straks ook in londen komen wonen”, zo zei haar vrienden uit los angeles, die naamloos wensen te blijven. Dat schrijft express. Mama doria heeft de harten van het britse volk gestolen. Ze was niet louter als enige van meghans stamhuis present op het huwelijk van het jaar, ze begeeft zich ook met gratie en respect in de koninklijke middens. Meghans mammie is heel loyaal tegenover haar dochter en rept geen woord over haar dochters decor, geheimen of gevoelens. Mama doria was de enige van meghans stamhuis, die present was op hun sprookjeshuwelijk. In een smaakvol pastelgroen ensemble charmeerde ze de hele koninklijke familie. Foto : afp in oftewel tot heel wat andere familieleden van de voormalige ‘suits’-actrice, die iedereen munt moeten rammen uit hun sprookjeshuwelijk. Haar ouder thomas markle bv. Blijft zichzelf in de nesten werken. Vantevoren door zich te laten voldoet door paparazzi’s voor foto’s van het passen van zijn pak, dan door talloze gemene opmerkingen te vervaardiging over het kersverse getrouwde koppel en nu door openlijk te zei over een privételefoontje met troonpretendent harry dat beroerd afliep. Nu wil meghan niet langere met hem keuvelen, en heeft ze besloten om afstand te nuttigen, zo liet een bron uit het paleis kennen aan de britse krant the daily mail. Lees ook. ( + ) een cannabiskweker, dronkaard en voorheen mannequin : de stamhuis van meghan markle die niét uitgenodigd is op het koninklijke huwelijk van het jaarwat liefde van haar stamhuis kan meghan dus zeker wel gebruiken. En daar zorgt doria voor. “ze is door het dolle heen dat ze nu in de buurt van meghan en harry kan wonen”, laat de anonieme vriendin van doria weten. Dat meghans mammie daardoor haar leven in amerika moet achterlaten, heeft ze er voor over, ook al spreken zowel mammie als dochter met veel liefde en nostalgie over de windsor hills waar meghan opgroeide. “doria is terwijl ook verliefd geworden op het verenigd koninkrijk en ze gelooft oprecht dat ze ook daar gelukkig zal kunnen worden”, klinkt het. Meghans mama laat er naar verluidt geen gras over groeien. Ze besloot in mei al te afbreken met haar job als maatschappelijk werker in de didi hirsch mental health diensten clinic in culver city. Sindsdien is ze nog maar weinig in haar huis geweest in la. “ze vervaardiging dan ook alles klaar om te kamers naar het verenigd koninkrijk. Ze hoopt haar 62ste verjaring in londen te kunnen vieren”, aldus de bron. “dan moet ze niets meer missen en is ze vlakbij, nu meghan ook haar inherent gezin gaat starten. ”