Gemeentebelangen stelt jonge lijst voor : “Wij zijn de partij van de toekomst”

de volkspartij gemeentebelangen trekt met een ambitieuze menigte naar de stemmer van 31 kandidaten, verspreid over alle deelgemeenten van sint-pieters-leeuw. De omlijsting zal, zoals alreeds vertrouwd raakte, getrokken word door bart anneessens cops. Gegevensbestand : sint-pieters-leeuw heeft zijn eigen ‘polle pens ‘ & amp ; bart anneessens cops naar stemmer met ‘gemeentebelangen ‘ ] opmerkelijk is het feit dat 13 kandidaten gedurende de 35 jaar zijn. “ gemeentebelangen wil zich dan ook profileren als partijtje van de toekomst ”, klinkt het. “ na de verkiezingen van 14 oktober wensen we de grootste partijtje van sint-pieters-leeuw zijn. ” het planning van gemeentebelangen zal eind augustus word gepubliceerd. Volledige omlijsting hieronder :