Deze vijf films mag u vanavond niet missen

daar is het weekeinde, daar zijn de vrijdagavondfilms! Gaat u voor het nagelbijtende verhaal over ruimtevlucht apollo 13 of kiest u voor een film met wijlen filmster robin williams? dat en veel meer, in onze volledige tv-gids. advertentie patch adams ontvang het beste van tv en netflix via messenger onze kosteloos chatbot dm zapt is de beste wijze om nieuwe reeksen en tv-programma ‘s te ontdekken : ja, ik wil tv-tips! Caz staat vanavond stil bij het sterven van robin wiliams juist drie jaar geleden. in patch adams laat hunter adams zich absorberen in een psychiatrische instelling. daar ontdekt hij dat hij in staat is zijn inherent problemen te kwijt door anderen te behoren en hij besluiten arts te worden. hij is er immers van overtuigd dat patiënten die persoonlijk worden behandeld en vreugde maakt sneller genezen. wanneer hij zijn theorie wil toepassen, stuit hij echter op fel verzet. om 20. 30 uur op caz. cinema canvas : traffic amerikaanse herdruk van de europese tv-serie traffik, die laat zien hoe de strijd versus drugs de industrie en bijbehorende criminaliteit in stand houdt. de oscarwinnende regisseur soderbergh vertelt het expos\xe9 vanuit een tal perspectieven, maar eeuwig via neutrale observaties en buitenshuis politiek commentaar. om 22 uur op canvas. apollo 13 nagelbijtend verhaal over ruimtevlucht apollo 13, de kwint bemande opdracht naar de maan in 1970 die ei zo na fataal afliep voor de bemanning. de reconstructie van de opdracht is gebaseerd op het boek lost moon van dominant astronaut jim lovell en was goed voor twee technische oscars. regisseur ron howard ( a beautiful mind ) kreeg volle samenwerkingsverband van de nasa. om 22. 45 uur op vtm. a alleenstaand man feitelijk had hij colin firth een oscar moet krijgen voor zijn rol in deze a alleenstaand man, want hij aanleveren een doorwrochte en ingetogen prestatie, bijgestaan door een ijzersterke julianne moore. de film was het regiedebuut van modeontwerper tom ford. die besloot om het boek van christopher isherwood tot scenario te herschrijven en te regisseren en het resultaat is verbluffend. hoofdzakelijk de beeldvoering en het warme kleurenpalet doen de presentie van een ervaren regisseur vermoeden. om 23. 50 uur op npo2. true romance niemand minder dan quentin tarantino huidrimpel het buitenissige scenario voor deze flitsende actiethriller. regisseur tony scott maakte er een geslaagde mix van roadmovie, gangsterkomedie en film noir van. de cast bulkt van het toptalent, met christian slater en patricia arquette in gesmaakte hoofdrollen. maar het zijn hoofdzakelijk de onvergetelijke bijrollen – hoofdzakelijk die van christopher walken, dennis hopper en brad pitt – die van de film een cultklassieker maken. om 23. 55 uur op eén. verfrissend : ontvang nu kosteloos tips over niet te missen reeksen en tv-programma ‘s met dm zapt in messenger.