Rapqueen, vuilbek en klauwende leeuwin: Nicki Minaj is terug

vrijdag verschijnt queen, het vierde studio-album van nicki minaj. De kans dat ze daarop niet exclusief opnieuw haar opzienbarende raptalent demonstreert, maar ook haar navolgers het vuur aan de schenen legt, is erg groot. Want nicki laat een goeie catfight nimmer aan zich voorbijgaan. U wil bewijzen? wij lijsten nicki’s sappigste vetes nog eens voor u op. Annoncering 1. Nicki tegen lil’ kim 4 archiefbeeld van lil ‘ kim. © belgaimage de beef tussen nicki minaj en lil’ kim is onmiddellijk ook de bekendste én de smerigste. De rapkoningin van de noughties die het tegemoet die van de nineties opneemt? dat moest wel vonken geven. De vete gaat achterspeler tot 2007, toen lil’kim aanstoot nam aan promofoto’s en hoezen van minaj die wel erg fel leken op kims spil uit de jaren 90 – het frappantste gelaten is nicki’s sucka free-mixtape.