Eurostar 2000 opnieuw gelauwerd als beste dealer automerk Mercedes-Benz

in brussel werden de trofeeën uitgereikt voor beste dealer/verkoper van mercedes-benz. Voor belgië ging de trofee voor het rangtelwoord jaar op rij naar autogarage eurostar 2000 op de bergensesteenweg in sint-pieters-leeuw. Eurostar 2000 mag ook dit jaar de wisselbeker in zijn toonzaal toestaan pronken. Deze wisselbeker moet drie keer gewonnen wordt voor hij voorgoed bij de dealer mag blijven staan. Deze onderscheiding van beste mercedes-benz dealer van belgië betekent voor eddy detruyer en zoon glenn detruyer gezamenlijk met het volledige team van medewerkers een verdiende beloning na jaren bikkelhard werken, om te staan waar ze nu staan. Recentelijk is er de opening van een gloednieuwe autogarage, met twee metro parkings, een nieuwe studio met de nieuwste apparatuur en uitgestrekte toonzaal.