Warm Spring in ’t Veld steunt vzw ‘t Pasrel

in basisschool spring in ’t veld in bellingen werden afgelopen donderdag de acties voor de warmste week afgesloten met de kennisgeving van de warmste klas en de overhandiging van een cheque van 2. 574, 39 euro aan het goede doel, de vzw ’t pasrel in halle. De leerlingen organiseerden de voorbije weken tal van acties om geld in te sparen voor ’t pasrel. Zo gingen zij auto’s wassen, koekjes gebakken, poetsen, en nog veel meer. De kleuters in bellingen hielden een speciale kerstfotoshoot en de kleuters in breedhout verkochten zelf gemaakte kaarsjes en wafels. Met deze acties konden de kroost vlammetjes verzamelen. De klas met de meeste vlammetjes kreeg dan de titel van ‘de warmste klas van basisschool spring in ’t veld’. Die titel ging ooit naar het eerste leerjaar van juf evelien en juf annelore. De ‘warme’ basisschool spring in ’t veld heeft in totaal maar liefst 2. 574, 39 euro ingezameld voor de ’t pasrel in halle. Deze vzw verzorgt het onthaal-, de oriëntatie en observatie van kroost en jongeren van 0 tot 18 jaar en dit zowel residentieel als ambulant.