Moeder (32) sterft aan ‘gebroken hart’ minder dan maand nadat ze zoontje (10) verloor

het is de derde keer in een maand tijd dat de stamhuis tomlin een geliefde moet begraven. “op zondag 5 november stierf mijn pater james”, vertelt keith tomlin. “de dag erna mijn kleinzoon jak, haast enkele uren nadat hij was par te klagen over pijn in zijn borst. Bij beiden bleek het een hartaderbreuk te zijn. Jak kreeg zijn begrafenis in de bedrijfsrestaurant van de plaatselijke voetbalclub, waarvan hij zo’n fan was. Ashley omschreef haar zoon door de dienst als ‘perfect op alle mogelijke manieren’. ” volgens keith ging het net weer wat beter met zijn rouwende dochter, toen het noodlot toesloeg. “ze was weer begonnen met plannen cre\xebren en probeerde overigens te gaan met haar leven na het tragische verlies van haar zoon. Met de hulp van heel wat mensen die haar graag zagen. We zouden door de kerstvakantie iedereen tezamen naar dubai gaan om onze herdenken te verzetten. ” ( lees hieronder overigens ) maar zondagavond ging het fout. “ashley was thuis met haar moeder jill en ze hadden net tezamen een rustige avond doorgebracht”, aldus keith. “het was versus middernacht toen ashley naar de badkamer ging. Jill hoorde een raar rumoer en toen ze binnenkwam, vond ze ashley. Ze had een soort stuip. Jill belde onmiddellijk de hulpdiensten, maar die konden niets meer voor haar doen. ” de artsen dachten eerst dat de vrouw een zware hartinfarct had gekregen, maar de lijkschouwer ontdekte inmiddels dat er iets anders aan de hand was. “ik heb hem gisteren gesproken en hij vertelde me dat ashley gestorven is aan een hartaderbreuk, werkelijk een ‘gebroken hart’”, aldus keith. Er zal na de drie overlijdens speuren werd of het om een erfelijke beklacht in de stamhuis gaat. ( lees hieronder overigens ) keith zelf was in azerbeidzjan toen hij het nieuws vernam. Hij keerde meteen back naar huis om zijn ex-vrouw jill bij te staan. “ashley was ons enige kind. Ik ben haastigheid mijn hele stamhuis kwijtgeraakt in vier weken tijd. Jill is de brandpunt in haar leven kwijt. Haar dochter en kleinzoon ronddwalen haar alles. We weten niet hoe we dit ooit te daarboven willen komen, maar het moet. Voor ashley. ”