Netflix schrapt acteur Danny Masterson uit serie na beschuldiging van verkrachting

niet minder dan vier partners hebben de filmster er terwijl van beschuldigd hen te hebben verkracht. De feiten zouden in het aanvang van de jaren 2000 hebben plaatsgevonden, en er zou ook geweld zijn gebruikt. De partners zouden met hun vertelsel naar buiten zijn gekomen op aanprijzen van de leidinggevenden van scientology, waar drie van de slachtoffers lid van zijn. “als gevolg van voortdurende discussies hebben netflix en de producers danny masterson uit de cyclus geschreven. Gisteren was zijn laatste draaidag voor de reeks en de produktie zal aanvang 2018 buitenshuis hem worden hervat ”, aldus een woordvoerder van netflix in de verklaring. Masterson ontkent via zijn advocaten – hij nam er terwijl al twee gedurende de arm – alle aantijgingen met klem. De filmster zal wel nog te zien zijn in de alhoewel ingeblikte afleveringen van “the ranch”, die op 15 maand op netflix worden uitgebracht.